Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/evtinihoteli.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Подводни приключения

December 28th, 2010 by admin Leave a reply »

Jules Underwater LodgeАко детската ви мечта е да станете водолаз или подводничар, то има място, където мечтите ви да се сбъднат. Jules Underwater Lodge” е хотел, намиращ се на 21 фута под водата, и ако искате да стигнете до него, ще трябва да се намокрите здравата.

Подводният хабитат е бил построен през седемдесетте години с научна цел, но ако си представяте строго обзавеждане в стил лаборатория, ще се излъжете. Двете спални и общата стая предлагат всички необходими удобства – меки легла, кухня със запаси, музикална уредба, DVD, книги и игри за забавление. Банята разполага с малък плувен басейн.

Но това, което привлича ентусиастите тук, са големите прозорци с изглед към рифа. Докато си лежите удобно сред възглавниците, ще наблюдавате риби-папагал, риби-ангели и баракуди. Или по-скоро те ще наблюдават вас. Анемониите, сюнгерите и раците пък покриват почти целият мангров риф с разноцветен килим, чиито шарки се менят всяка секунда.

Jules Underwater LodgeНа ваше разположение ще е оборудване за гмуркане, след което ще можете да похапнете обилно в специално обособения бокс в хабитата. Не си мислете, че ще скучаете – в този подводен свят дори бездействието е забавление, особено край прозорците, пред които непрекъснато се изреждат цветовете на дъгата.

В този хотел се сбъдват не само детските мечти на ентусиасти от цял свят. Тук се провеждат и сватби, а какво по-добро от меден месец само с любимия човек и компанията на безмълвните и причудливи подводни създания?

Advertisement

Comments are closed.

X