Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/evtinihoteli.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Оазис по поръчка

December 28th, 2010 by admin Leave a reply »

Само на няколко километра от Дубай се намира разкош, който едва ли сте си представяли в пустинята. На повече от 150 акра в тази безводна пустош се простира „Desert Palm Resort” – едно чудо на напоителната техника и съвременния лукс.

хотелски резервации

Първоначално, този удивителен хотел бил създаден, за да удовлетвори капризът на г-н Али Албуорди, който бил запален играч на поло. На територията на комплекса обаче изникнали и конюшни и училище по езда, както и безброй фонтани и каскади, обгърнати в тучна зеленина.

Имате избор между стаи в централната сграда, вили с басейн и свръхлуксозната вила Лаяли. Всички те са оборудвани с модерни удобства и дизайнерски интериор, който прави престоят тук истинска кралска визита. Вилите разполагат със собствени басейни и градини, които осигуряват пълна тишина и условия за почивка далеч от шумния мегаполис.

„Desert Palm Resort” е и правилното място за вашата СПА почивка, ако търсите индивидуалния подход и грижа. Терапиите и масажите са персонализирани според нуждите ви, а уникалното съчетание от светлина, текстури и аромати във всяка от шестте индивидуални кабини, ви карат да забравите за съществуването на външния свят.

В този пустинен рай ще ви предложат и още много развлечения – дегустации на вино, готварски курсове, наблюдение на редки птици, тенис и скуош… За любителите на адреналина са пътешествията из околностите, особено сафарито с джипове в пустинята, гмуркането в Дубайския залив, полетите с балон с горещ въздух и скоковете с парашут.

Ако дълбоко в душата си едно оазисно приключение ви кара да потрепвате, докато четете това, направете своите хотелски резервации още сега – инвестицията си заслужава (въпреки солените цени на нощувката). Гарантирано е, че никъде другаде по света няма да ви предложат такъв стандарт и персонализирана грижа.

хотелски резервации

Advertisement

Comments are closed.

X