Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/evtinihoteli.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Най-добрите плажове в света

March 1st, 2012 by admin Leave a reply »

Вълни от лазурни морета, които се плискат в краката ти, копринени пясъци се просмукват през пръстите на ръцете и краката, ветрове нежно свирят в ушите и преминават през цялото тяло, което лениво се кисне в топлата вода под жаркото жълто слънце… Сънуването посред бял ден може да продължи много дълго, но нека бъдем практични. Представяме ви два от най-добрите плажове, където си заслужава да направите следващите си хотелски резервации, за да си осигурите една наистина отпускаща и незабравима почивка, сред море от блаженство.

Плажът Матира

Ето два от считаните за най-вълнуващи и подходящи за почивка плажове по света.

Плажът Матира

Този плаж е сред най-добрите плажове в света. Намира се на Бора Бора, част е от островите, които съставляват Френска Полинезия. Няма човек на планетата, който да не мечтае да посети това място. Тук ще се насладите на мързеливи, дълги участъци плаж, на които водата плавно нашепва мили вълни. Малките острови в близост пък създават плитки лагуни около плажовете, където можете да се гмурнете с шнорхел и да отплавате към изумителната гледка на дълбините. Този плаж през годините си е спечелил славата и на един от най-романтичните плажове в света. Това го прави много популярна сред младоженците. В действителност, някои хора отиват там само и само, за да направят предложение. В края на всеки ден, след като добре сте напекли на плажа, можете да се отпуснете върху мекия пясъчен плаж, наслаждавайки се на нежния бриз и гледайки слънцето и прекрасния хоризонт.

Плажът Биариц

Ако нито лукзозните хотели, нито пърженето на слънце с коктейл в ръка на плажа ви привличат, а това което е вашата страст се нарича „сърфиране“, то това е плажът към който при удобен момент трябва да се отправите. Той се намира се във Франция, само на няколко минути разстояние с автомобилен или железопътен транспорт от Байон. Биариц е бил “Монте Карло” на Атлантическото крайбрежие. Наполеон III го е превърнал в място за забавление за аристократи, монарси и въобще за т.нар „хайлайф“ по онова време. По-късно дестинацията запада. Но за щастие наскоро е преоткрита от парижки юпита и сърфистки братства, които връщат живота в нея.

Advertisement

Comments are closed.

X