Warning: Creating default object from empty value in /home/bulgaria/domains/evtinihoteli.net/public_html/wp-includes/bookmark.php on line 36

Дворецът от сол

December 28th, 2010 by admin Leave a reply »

хотел Palacio de SalВ Боливия има един хотел, който би стреснал всеки уважаващ себе си кардиолог – ”Palacio de Sal” е направен изцяло от сол, но за щастие не застрашава здравето ви. Ако страдате от сърце, това е мястото на което ще получите своята жадувана порция сол, без да се налага да се въздържате.

Всичко в този „дворец” е измайсторено от бялата ни сътрапезница – стени, подове, легла, маси, столове, та дори и част от декорациите. Но не си мислете, че ще бъдете обгърнати от безбрежна белота – дизайнерите са се погрижили да добавят по щипка цвят точно там, където е необходима – като етно покривало за леглото ви, или шарена покривка на масата.

Шестнадесетте стаи на хотела ви предлагат базов комфорт, със собствен санитарен възел и централно отопление. В трапезарията ще ви сервират местни ястия, в които доминира агнешкото, естествено подправено по необичаен начин. А в бара ще можете да релаксирате след изморителната ден на голф игрището на хотела. На ваше разположение са също така билярд, шах и други настолни игри, с които да се забавлявате.

Ако сте почитател на СПА процедурите, ще ви предложат суха сауна, парна баня, масажи и специални вани със сол. Джакузито и ваните с литиеви соли пък ще разтоварят дори и най-големите жертви на стреса.

Ако този хотел ви се струва просто прищявка, помислете пак. Дали ще ви се удаде някога възможността да усетите нещо толкова ежедневно като солта по един нов и неподозиран начин? И дали след посещението си в “Palacio de Sal” все още ще прекалявате с бялата подправка както преди?

хотел Palacio de Sal

Advertisement

Comments are closed.

X